Wie maken de weblectures en wat zijn de kosten?

Wie maken de weblectures?

De coördinatie en uitvoering van deze dienst wordt door ICT&Media verzorgd. Een groot deel van de kosten voor de dienstverlening in 2012/2013 wordt betaald door het college van bestuur. De opnames van weblectures worden door studenten uitgevoerd, hiervoor hebben de studenten naast een bassistraining regelmatig een video workshop.

Wat kost een weblecture?

Slechts een deel van de kosten van het opnemen van weblectures wordt doorberekend aan de aanvrager. Het tarief is 100 euro per collegesessie van maximaal 2 x 45 minuten.
De opname kan beperkt worden gemonteerd, meestal de start en einde van een opname, de kosten voor het monteren bedraagt 60 euro per uur. In uiterste gevallen kan een slide in de presentatie worden vervangen.

Kosten voor het opnemen van een seminar of conferentie zijn op aanvraag. LectureNet hanteert een intern en extern tarief. Voor opnames op locatie buiten de universiteit zijn de reiskosten voor de aanvrager.