LectureNet nu ook via de IPad, IPhone, Blackberry en Android

Gepubliceerd op

LectureNet heeft zijn plek gevonden binnen de Universiteit Utrecht en ook bij haar studenten. De vraag om ook de hoorcolleges ook via de mobile te kunnen terugzien werd steeds vaker gesteld (luider). Met de verdere ontwikkelingen van het Mediasite platform is LectureNet klaar voor verdere ontwikkelingen van E-learning en distance learning binnen de Universiteit Utrecht.

Vanaf  21 Januari zal LectureNet over zijn op versie 6.0 dit betekent dat alle hoorcollege opnames en video producties die via de Lecturenet server worden weergegeven dan via de mobile device plus de Mac en Pc zijn aftespelen.

Via de smartphones en IPad en portable tablet zijn de hoorcolleges terug te zien, je kunt ze niet downloaden maar via de Wi-Fi opvragen en bekijken.

Tags: ,